Volwassenen

Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Als volwassene heb je al een leven achter je. Je hebt veel ervaringen opgedaan, positief en negatief, bewust en onbewust. Misschien kun je zeggen dat je alles goed op de rit hebt, of misschien sta je net op een kruispunt, twijfel je over je werk, je relatie of gaan de kinderen net het huis uit. Het leven geeft je steeds nieuwe uitdagingen. Dit kunnen zowel fysieke- als  mentale klachten zijn. Misschien ben je er al mee naar de dokter geweest en heeft dit tot dusver (te) weinig opgeleverd. Reguliere artsen werken met protocollen. Voor de één is het goed, voor de ander minder. Ieder lichaam is anders. Je kunt bijvoorbeeld niet zeggen dat CBD-olie werkt bij alle mensen met kanker. Jouw lichaam geeft aan wat het nodig heeft. Dat kan bv CBD-olie, vitamine B12, abrikozenpitten of budwigpapje zijn, maar dat hoeft niet. Ik meet specifiek uit wat goed is voor uw lichaam en wat dat nodig heeft. Daarnaast ga ik samen met u op zoek naar de oorzaak van een klacht en deze ga ik behandelen. De oorzaak kan ergens anders liggen dan waar het tot uiting komt. Bijvoorbeeld: Je spieren en gewrichten zijn stijf en doen heel pijn, je kan je bed ’s morgens niet uit. Blijkt dat je lijf helemaal verzuurd is en dat komt weer door stress op je werk en door foute eetgewoontes. Met mijn methode kijk ik dus verder dan alleen de klacht en breng je zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch weer in balans. Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk om een arts te raadplegen indien dat nodig is. Mijn therapie is aanvullend en ondersteunend. Het vormt geen vervanging van een medische behandeling.

Mijn therapie is gericht op o.a.

       Burn-out, overbelasting, stress
       Emotionele hooggevoeligheid HSP /HSK
       Depressiviteit en schuldgevoelens
       ADHD / ADD / PDD-NOS
       Moeite met grenzen stellen
       Allergieën, eczeem, nervositeit
       Lichamelijke klachten zoals: Migraine, rugklachten, reuma, kanker, lyme enz.

Steeds vaker komen er ook mensen bij mij voor preventief onderhoud. Ze eten gezond, gebruiken voedingssupplementen maar vragen zich af of ze het goede doen. Zijn er tekorten? Zijn er onbewuste patronen die nog in de weg zitten? Hierdoor blijven mensen gezond en in hun kracht en kunnen er veel problemen voorkomen worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik had altijd moeite om keuzes te maken. Ik wik en ik weeg en uiteindelijk doe ik niets. Ik kwam geen stap verder".

“Ik heb altijd zo’n opgezette buik. Alsof er iets mis is met mijn darmen. Zou ik ergens allergisch voor zijn?"

“Ik was ontzettend bang om te falen en had geen idee waar dat vandaan kwam. Daarbij was ik ook heel perfectionistisch naar mezelf toe."

“Ik was zo bang voor onweer, dat ik niet durfde te gaan slapen."

“Mijn dochter is hoogsensitief. Daar heeft ze op school veel last van."

“Mijn zoon heeft altijd een heel vol hoofd. Daardoor kan hij dingen slecht onthouden."