Werkwijze

Als je de eerste keer komt gaan we samen kijken waar ik je bij zou kunnen helpen. Het kan zijn dat je heel bang bent voor een toets, of dat je het lastig vindt om vrienden te maken of houden. Misschien heb je een heel vol hoofd, waardoor je zomaar ineens heel boos kunt worden of heb je b.v. moeite met concentratie en plannen en organiseren.

Afhankelijk van waarmee je aan de slag wil, kiezen we wat we gaan doen. Dat kan zijn dat ik je coach, dat we een spel doen of dat ik een sensi-behandeling geef. Dit laatste leg ik even uit.

Met een meetapparaat meet ik dan wat er nodig is.  Jouw lichaam geeft dat zelf aan. Hier voel je helemaal niets van. Het kan zijn dat je wat druppels krijgt, die je weer energie geven, of dat het beter is om een bepaald product een tijdje niet te eten. Het kan ook zijn dat ik een behandeling geef b.v een drukpuntmassage. Je houdt hierbij je kleren aan, het is dus fijn om iets makkelijks aan te trekken.

Vaak hoor ik van jongeren dat het na zo’n eerste behandeling al een stuk beter gaat.

De volgende sessies gaan we verder door op jouw doelen. Wat wil je bereiken?

We gaan niet eindeloos over het probleem praten, maar we gaan samen op zoek naar de oplossingen om jouw doel te bereiken en jezelf verder te ontwikkelen. Dat gebeurt door gesprekjes en praktische  oefeningen. Je zult merken dat je meer grip krijgt op situaties, bewust keuzes kan leren maken, beter kan functioneren op school of op je werk, je eigen verantwoordelijkheid kan en durft te nemen en lekkerder in je vel komt te zitten.

Meestal kom je zo’n 3 tot 5 keer, maar dat hangt natuurlijk af van je vraag.

In onze sessies sta jij centraal. Alles wat er tussen ons besproken wordt blijft ook tussen ons. Ouders kunnen betrokken worden in het traject maar alleen als jij zelf aangeeft dat dat belangrijk is. Ik zal nooit zonder dat met jou te bespreken contact opnemen met je ouders of school.

De basis is dat het klikt tussen ons, het moet voor jou goed voelen om samen aan de slag te gaan. Stuur me gerust een bericht of bel als je eens vrijblijvend kennis wilt maken of meer informatie wilt.

 

“Ik had altijd moeite om keuzes te maken. Ik wik en ik weeg en uiteindelijk doe ik niets. Ik kwam geen stap verder".

“Ik heb altijd zo’n opgezette buik. Alsof er iets mis is met mijn darmen. Zou ik ergens allergisch voor zijn?"

“Ik was ontzettend bang om te falen en had geen idee waar dat vandaan kwam. Daarbij was ik ook heel perfectionistisch naar mezelf toe."

“Ik was zo bang voor onweer, dat ik niet durfde te gaan slapen."

“Mijn dochter is hoogsensitief. Daar heeft ze op school veel last van."

“Mijn zoon heeft altijd een heel vol hoofd. Daardoor kan hij dingen slecht onthouden."