Werkwijze

Eerste sessie:
Samen verkennen we de hulpvraag. Afhankelijk hiervan kijken we wat nodig is. Dat kan zijn dat we starten met een sensi behandeling, maar het kan ook coaching zijn. Er is altijd sprake van maatwerk.
Bij een Sensi behandeling wordt u in 1 tot anderhalf uur weer in balans gebracht, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer wordt geactiveerd. Het doel hiervan is om eventuele (mede) oorzaken te ontdekken of uit te sluiten. Met een biosensor (energetisch meetinstrument) meet ik uit wat er nodig is. Het lichaam geeft namelijk zelf aan welke behandelvormen aansluiten en qua processen te behappen zijn. En dat verschilt uiteraard per persoon.
De behandeling is gericht op de volgende punten: 1. Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en/of orthomoleculaire preparaten) 2. Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (allergiemeting,dieet) 3. Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies) 4. Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken) Speciaal voor mensen met kanker heb ik middelen die heel ondersteunend werken, ook tijdens chemokuren, bestralingen of operaties. Te denken valt aan CBD-olie, leverondersteuning, magnesiummelk, lymfensupport, immuunbooster, antioxidanten, enz. De middelen zijn verkrijgbaar in de vorm van oliën, capsules of druppels. Tijdens de sessie blijf je geheel gekleed, maar het is handig gemakkelijke kleding te dragen.
Als we starten met coaching wordt er voornamelijk gewerkt met technieken vanuit NLP (neuro linguïstisch programmeren) en oplossingsgerichte therapie.
In de volgende sessies wordt gewerkt aan het te bereiken doel en wordt samen gezocht naar manieren en oplossingen om het doel in het dagelijks leven vorm te geven.
Een paar sessies (gemiddeld 3 tot 5) is vaak al genoeg om het één en ander weer op de rit te krijgen. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit van de hulpvraag. Naar aanleiding van de eerste sessie wordt samen met u een inschatting gemaakt van de omvang van het vervolg traject.

 

 

 

 

 

.

“Ik had altijd moeite om keuzes te maken. Ik wik en ik weeg en uiteindelijk doe ik niets. Ik kwam geen stap verder".

“Ik heb altijd zo’n opgezette buik. Alsof er iets mis is met mijn darmen. Zou ik ergens allergisch voor zijn?"

“Ik was ontzettend bang om te falen en had geen idee waar dat vandaan kwam. Daarbij was ik ook heel perfectionistisch naar mezelf toe."

“Ik was zo bang voor onweer, dat ik niet durfde te gaan slapen."

“Mijn dochter is hoogsensitief. Daar heeft ze op school veel last van."

“Mijn zoon heeft altijd een heel vol hoofd. Daardoor kan hij dingen slecht onthouden."